POČAS COVID-19 OPATRENÍ, PLATNÝCH OD 1.1.2021, NÁŠ E-SHOP PRECHÁDZA DO ČIASTOČNÉHO HOME-OFFICE REŽIMU. PRETO AŽ DO ODVOLANIA VAŠE OBJEDNÁVKY EXPEDUJEME IBA KAŽDÝ UTOROK.

Ochrana osobných údajov

Zaregistrovaním sa na stránke www.kristinatormova.sk alebo odoslaním objednávky bez registrácie kupujúci udeľuje súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Osobné údaje zákazníkov nebudú zverejňované, sprístupňované ani poskytované žiadnym tretím osobám. Akékoľvek sprístupňovanie osobných údajov je vždy len za účelom vybavenia konkrétnej objednávky, a teda je možné poskytnutie údajov banke či partnersky zamluvneným doručovateľským službám. Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné a je možné kedykoľvek takýto súhlas s ich spracovaním odvolať. Žiadosť je potrebné zaslať elektronicky na E-mailovú adresu pre.vas@mymame.sk

alebo poštou na korešpondenčnú adresu:

MYMAME s.r.o.
Velehradská 7
821 08 Bratislava

Súhlas so spracovaním osobných údajov zanikne v lehote (najneskôr) 1 mesiaca od doručenia žiadosti kedy údaje zákazníka budú vymazané.

MYMAME s.r.o. vyhodnocuje pre štatistické účely informácie o používaní internetovej stránky www.kristinatormova.sk (napr. počet užívateľov navštevujúcich našu stránku, odkiaľ bol spravený vstup na našu internetovú stránku a iné). Tieto informácie sú iba číselné, bez osobných údajov, a budú použité pre potreby vnútorných rozborov a analýz za účelom zlepšenia kvality našej internetovej stránky.

Nákup tovaru je možný len prostredníctvom internetového obchodu www.kristinatormova.sk, kde je možné vytvorenie objednávky s registráciou alebo bez nej. V prípade nákupu bez registrácie, je potrebné len pre účel vybavenia objednávky zadať nasledujúce údaje: meno, priezvisko, dodaciu, prípadne fakturačnú adresu, E-mail a telefonický kontakt. V prípade nákupu s registráciou sa vytvorí na www.kristinatormova.sk vlastný profil kupujúceho, pričom všetky údaje (meno, priezvisko, adresa, E-mail, telefonicky kontakt atď.) ostanú uložené pre opätovné nákupy. Pokiaľ kupujúci zvolí možnosť odoberania newslettra, budú na E-mailovú adresu kupujúceho zasielané novinkami a akciové ponuky. Odhlásenie sa z odoberania newslettra je možné kedykoľvek zrušiť.

Zavrieť

Páči sa ti čo robíme?

Ďakujem vám, milí moji. Za podporu, srandu, za to, že vás mám. Už tu mám 4 640 odberateľov, odberateliek a odberatelčiat, ktorým chodia od nás: tajné správy, občas  výnimočná zľava a vedia o novinkách ako prví. Budeme sa tešiť, ak sa do tejto skupiny pridáš. A neboj, nepíšeme často. My sami neznášame newslettre.

Viac o ochrane osobných údajov

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Hladať

Pridať do košíka